Sportsbransjeforeningen Norsk Sportsbransjeforening er en arena for informasjon om og for bransjen, og eies av 80 selskaper, leverandører, sportskjeder og rene netthandelsaktører.


Vi er en uavhengig påvirker og et organ som jobber på vegne av norsk sportsbransje. Gjennom vårt nettverk jobber vi aktivt overfor politikere, embetsverk, organisasjoner og andre ressurspersoner, for å løfte bransjens vilkår i Norge.

Norsk Sportsbransjeforening skal bidra til å fremme sport og fritid blant folk flest og derigjennom sikre økt salg hos aktørene i bransjen.

Fra denne siden kan du melde deg inn i Karrieresentert vi er i ferd med å bygge opp - fyll ut formular under og trykk på "Send Forespørsel"; dette vil gi deg tilgang til:

  • Et helhetlig Karriere-og kompetansesenter for Sportsbransjen
  • En pool av kvalifiserte talenter, tilgjengelig for å jobbe for deg
  • Automatiske/assisterte rekrutteringer til en brøkdel av markedspris
  • Ett verktøysett av tester og simuleringer for kvalifisering og seleksjon av de beste talenter

Du kan her velge om du ønsker aksess til Sportsbransjeforening sin overordnede konto, eller til en konto for noen av de store kjedene (egne konti).
Sportsbransjeforeningen XXL Sport1 Stadion

@
Fyll ut feltene over for å spørre om aksess til karrieresenter på TalEction (felter merket med * er obligatoriske). Når forespørselen er godkjent, vil du får en e-post med aktiveringslenke.