Logo
Business Jobbe Hos Oss


Vi ser etter deg som har lidenskap for vår bransje. Som brenner etter å gjøre en god jobb, og trives aller best når du kan løfte en annens hverdag med et smil.


Med Lidenskap for ...
Vi rekrutterer!
Selskapet
Se hvilke roller du passer til
Vi søker hele tiden dyktige og engasjerte nye kolleger - se hva du passer til: Ta noen enkle tester tilpasset hver stilling og rolle, om du synes det passer ta kontakt for en samtale.  CTO, Oslo

Vi søker etter en dyktig, initiativrik og engasjert CTO, som skal lede og bidra til utvikling av framtidens programmer fra selskapet. Du får ansvar for sammensetning og konfigurasjon av interne verktøy, lede utviklingen ved å sikre at vi får ombord riktige ressurser som under din ledelse når vår neste milepæl – skybasert plattform.

 Sted: Oslo.
 Søknadsfrist: 1.Mar.2023

  HR Officer, Bergen

The Shipping Services is growing and hence we are hiring. Our new HR Officer for Scandinavia and Baltics, will play a leading role in handling all HR related tasks, as well as office management. You have relevant HR Administration experience, preferably in a shipping & port services environment.

 Sted: Bergen.
 Søknadsfrist: 1.Feb.2023

  Prosjektingeniør, Stavanger

Teknisk avdeling har ansvar for utvikling og prosessforbedringer i TCCs høyteknologiske fabrikk. For å styrke prosjekt-teamet søker vi nå en nysgjerrig, kreativ og utviklingsorientert Prosjektingeniør. Du har spennende erfaring fra en bredde innenfor produksjon, prosess, maskinteknologi, skipsverft eller andre tilsvarende miljøer.

 Sted: Stavanger.
 Søknadsfrist: 1.Mar.2023

  Salgsleder, Lillestrøm

Til vårt hovedkontor i Norge søker vi en ny dedikert Sales Manager som skal bistå med salgsledelse i utviklingen og implementeringen av Selskapets salgsstrategi i Norge. Vår nye salgssjef skal utvikle strategier og planer for å oppnå forretningsvekstmål med viktigste kunder. Du skal støtte og samarbeide med våre Key Account Managers.

 Sted: Lillestrøm.
 Søknadsfrist: 15.Feb.2022North Consultants er et teknologiselskap hvor tjenester og leveranser knyttet til rekruttering, karriere, team og organisasjonsutvikling samt ledelse, håndteres via digitale verktøy og løsninger. North Consultants sitt team består av dyktige og erfarne hodejegere, HR-konsulenter og bedriftsrådgivere. TalEction er vår partner som sikrer at vi legger til rette for kunder og kandidater den beste løsningen. Alle våre prosesser og verktøy er iht GDPR krav.

TalEction er en nest-generasjon talentutviklingsplattform som med hjelp av digitale tvillinger og kunstig intelligens: Avdekker ditt sanne Potensiale, og hjelper deg å utløse ditt fulle Talent. I sammarbeid med North Consultants brukes TalEction bl.a. til Kunstigintelligensdrevet Rekruttering. Vi hjelper til med å skape den optimale kobling mellom jobb og kandidat.