Omhu Omhu Bemanning

Din leverandør av omsorgspersonell

Omhu bemanning driver med bemanning og rekruttering av alle typer omsorgspersonell. Våre fokusområder er barnevernsinstitusjoner, sykehjem og privat barnepass.

Barnevern. Vår kompetanse innen barnevern strekker seg tiår tilbake. Vi har lidenskaplig jobbet med alt fra store til små leverandører av barnevernstjenster og lært oss hva som er vitkig i bemannigsproseesen. Vi benytter oss av personlige intervjuer, referanseintervjuer, personlighetstester, opplæring og andre verktøy som gir en unik innsikt i kandidatene våre. Innsikt kundene også får tilgang til gjennom vår plattform slik av vi kan tilby best mulig person til oppdragetVi kan levere spesielt kvalifiserte kandidater ved behov.

Sykehjem. Vi har mye å takke de eldre i samfunnet vår. Vi i Omhu har gleden av å få gi dem litt tilbake ved å levere omsorsfulle mennesker til å jobbe på flere av landets sykehjem og eldresentre. Vi fokuserer på at eldre er individer som trenger ulik oppfølging og omsorg. Vi leverer både faglærte og ufaglærte.

Barnepass. Tiden strekker ikke alltid til for foreldre. Vi i Omhu levere kvalifiserte og erfarne barnepassere. Alle som jobber hos har oppdatert politiattest. Vi tilbyr både pass hjemme, ute og kan også stille med personell til avlasting på ferie.

For å besøke Omhu Bemanning sin hjemmeside: https://www.omhubemanning.no/


Søk på jobb innen barneværn,