Rolf Rolf Sitt Hjørne

Hvem er du?
Skrevet av Rolf Marvin Bøe Lindgren og Petter Wilhelm Blichfeldt Schjerven.

Hva er typisk deg? Og hvem fungerer du best med? Er du åpen, planmessig, ekstravert, medmenneskelig eller nevrotisk? Forskning har vist at vi alle kan oppsummeres med vekt på en av disse fem faktorene. På en lettlest og underholdende måte får du vite mer om din egen personlighet og ikke minst hvordan den går overens med andre. Her lærer du hvem du er i forhold til de rundt deg og får vite hvordan kunnskap om personlighet kan gjøre deg til en bedre sjef, kollega, venn eller samboer. Boken er skrevet av Petter Schjerven, kjent fra TV-programmet Typisk deg, og Rolf Marvin Bøe Lindgren, psykologen som tester alle kjendisene til P2s Sånn er du. Av alle han har undersøkt er for øvrig Petter den som er nærmest gjennomsnittet.

Hvem er du?


Ta kontakt med Rolf for Videosamtale: rolf@grendel.no eller 400 61 755

Vi har satt sammen en test pakke bestående av: Personlighetstest (BIG-5), Flytende Intelligenstest (Mensa), Psykologisk (kognitiv) Fleksibilitetstest og 5 Nevrovitenskaplige Spill.

Det vil ta deg rundt 30 minutter å gjennomgå denne test-pakken; data og resultater ligger i TalEction og eies av deg. Testene er gratis og tilgang til systemet kan du velge å beholde når du er ferdig (uten kostnader).

For å få en 1-til-1 gjennomgang av resultatene og tilbakelesning, ta kontakt med Rolf. En slik 1-til-1 samtale er en betalt tjeneste, og koster 990 NOK + moms (30 min samtale).

Trykk på "Ta Tester!" under for å opprette en bruker og starte testingen - Lykke til!